Onze rondreis door Andalusië!

Labor Day

Vanochtend vroeg opgestaan, we waren er weer om 7.30 uur uit om lekker actief te zijn. We gaan vandaag een lekker stukje fietsen, tenminste dat had Wout op het programma gezet. Het 1e deel van een heerlijke dag was aanwezig. Mooi weer wat later op de dag zal uitgroeien tot een heerlijk zonnige dag en ruim 30 graden. Het 2e deel van het programma is fietsen in een natuurgebied. Maar ja, zoals wel vaker is de info die je thuis hebt ingewonnen niet hetzelfde als de info ter plaatsje…. Al zullen sommigen ook zeggen dat het geen goede voorbereiding was.

Hoe dan ook, eenmaal daar aangekomen hebben we een lekker stukje gelopen door een mooi gebied met een watervalletje, al stelt dit na de Niagara Falls eigenlijk niets meer voor. Fietsen, ho maar, we hebben geen fiets gezien. In de ochtend was het nog niet zo warm, dus uiteindelijk is wandelen een prima activiteit geweest, de Indian Run Falls met op het eind een begraafplaats van eerder overleden indianen. De meeste lagen er al ruim 100 / 150 jaar en klaagden bij ons over doorlig plekken. We hebben gezegd dat ze eens op hun andere zij moesten gaan liggen en zijn daarna snel weg gegaan voordat ze onze scalp wilden hebben.

Al lopende ontsproot er ook een nieuw script voor een boek van Stephen King. Een lege indianen begraafplaats, de Indian run Falls, doodlopende bergpaadjes, een doodgereden das, een doodgereden wasbeer, langzaam kabbelend water, verzengende hitte ….. voelen jullie de spanning van het boek ook al opkomen ??

Na een lekkere bak Starbucks koffie, die je ook als drive trough hebt, de zgn. Mc Starbucks, zijn we weer verder gegaan. Is best lastig want het is Labor day, een dag voor de Amerikaanse werknemer. Deze dag kenmerkt zich enerzijds door enorme kortingen in diverse stores en anderzijds in gesloten restaurants, barren etc. etc. Het is dus best lastig om iets leuks te vinden op labor day. Uiteindelijk kwamen we er achter dat het hele stadje was leeggelopen voor de plaatselijke braderie. Wij er ook heen natuurlijk, samen met zo’n 25.000 Amerikanen. Heel veel kraampjes, eten, drinken en een tent om te zingen. De oudste van het dorp, het gospelkoor en de hobby Frank Sinatra krijgen allemaal een podium. Een perfect moment voor de mysterieuze verdwijning op Labor Day.

We hebben afgesloten in een bar die wel open was en hebben onze magen gevuld bij de pizzeria. Morgen gaan we naar Pittsburg, benieuwd of Stephen King ons ook daar achtervolgt ….

Reacties

Reacties

Miranda

Ik zie het helemaal voor me, en dan onderweg een clown tegenkomen, helemaal Stephen King ?

Judith

HAHA,Pas maar op vandaag. Je weet het nooit!?

Au3

Niet fietsen vind ik altijd een betere optie.... ;-)
Geniet nog lekker.

Sjonnie

Ik vind het geen goede voorbereiding! :-)

sera

Fijne trip naar jullie volgende bestemming. xxxxx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!