Onze rondreis door Andalusië!

Piitsburgh

Ook in dit hotel is het ontbijt weer fantastisch. Je kunt tussen 06.00 uur AM en 09.00 uur AM ontbijten. Je kunt dan naar beneden want daar staan twee kannen te wachten, één met zwarte koffie en één met heet water. De rest moet je er gewoon bij denken. Dus deze keer naar de IHOP om aan onze eerste levensbehoeften te voorzien. Toast met scrambler eggs en een sunny side up ei, bacon en een pancake. Het houdt niet over maar ja….

Met een uiteindelijk goed gevulde maag zijn we naar Pittsburgh gereden. Het was ff zoeken met al die bruggen en tunnels maar uiteindelijk een parkeerplaats gevonden. Vandaar uit lopen naar de stad en de stad beleven. De torens die we wilden bezoeken waren niet open voor publiek dus hebben we het laag bij de grond gehouden. In de middag zijn we naast het Pittsburgh stadium een drankje gaan doen en genieten van de zon. Wat ons opviel is dat er zowel supporters van het uit teams als de thuisploeg door elkaar heen liepen, zonder problemen. Moet je met Feyenoord – 020 niet proberen. Dan lijkt het of er een tropische hurricane Irma langs vliegt.

Morgen gaan we naar Washington-DC….. daar hebben we zin an …..

Reacties

Reacties

sera

Syl als je naar Washington DC gaat dan kom je waarsch. langs de begraafplaats waar Kennedy ligt. Lijkt me interessant. Ga je daar kijken????? Maak er dan ajb een foto van voor mij. Fijne dagen nog. Hoelang blijven jullie nog weg??

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!