Onze rondreis door Andalusië!

Het is stil aan de overkant

Vandaag een lekkere relaxe dag gehad. Eerst even wat toeristische hotspots bekijken, zoals een vuurtoren of iets wat er voor doorgaat, op het puntje van het eiland. Allereerst de weg er heen in een chevrolet spark … nog kleiner dan een Fiat pinda….

Zo af en toe moet je een weg omhoog, in z’n 3e versnelling, vergeet het maar, in de 2e versnelling, als je geluk hebt. In de 1 e versnelling …. Het is omdat het mot. Zo steil omhoog dat trekt ons karretje dan net, maar dan moeten er niet van de uilenzeikers achter je zitten te bumperkleven …. Dan stop je even, zet je hem op de handrem…. Zie je ze langzaam rood worden, en daarna de hellingproef en met een gangetje van 5 km p/uur omhoog …. En ze kunnen er niet langs whahah…..

Het uitzicht blijft mooi, je kunt de andere eilanden zien liggen en je kunt zwaaien naar de overkant, je kunt er ook bij zingen …. Het is stil aan de overkant ….

Uiteindelijk weer lekker naar het strand geweest, ff lekker afkoelen in de zee. Het spannendste wat je meemaakt is de aankomst van de snelle Ferry. Die zorgt voor drie golven…. Verder is het water zo plat als mijn buik…. De plaatselijke David hasselhof kondig de golven ook aan…. Hij pakt zijn megafoon en roept “ the waves are coming” en nogmaals “the waves are coming”. En daarna … if you can’t swim, come out of the water NOW!

Meestal trekt hij zijn shirt uit en legt zijn drijver klaar …. En dan krijg je drie golven die de naam golf nog niet eens mogen voeren….. maar dat is dus het vermaak van de middag. Hahah het is vakantietijd, dus je maakt niet zo veel mee. ‘s-Avonds weer heerlijk gegeten bij onze favoriete Italiaan, ze kennen ons er al want we werden hartelijk welkom geheten.

Tot morgen, we gaan weer hoppen en gaan naar het volgende eiland, tinos ….. wij laten ons verrassen, bereiden jullie je ook voor op het onverwachte? Want niets is wat het lijkt, wie is de mol?

Reacties

Reacties

Sjonnie

Als je rechts kijkt is de stilte wel over nu ???the waves are coming!!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!