Onze rondreis door Andalusië!

Pismo Beach

Wat een heerlijke nacht …. Lekker bed, geen herrie, geen chips, gewoon zoals een bed hoort te zijn, ontspannend. Daarna lekker relax de dag begonnen. Ff douchen, haren, nagels en dat soort zaken gaan we op weg naar onze dierentuin.

We gaan naar Morro Beach, een klein leuk plaatsje aan de kust. We lopen lekker relaxed in het zonnetje het stadje door, er is een zaterdagmarkt met enkele kraampjes, we drinken wat. Lopen weer tegen een platenzaak op en verwonderen ons weer over wat ze allemaal hebben en wat ze er voor vragen …. Uiteindelijk lopen we door naar de kust en we horen de zeeleeuwen ons al gedag zeggen. We moeten er toch maar even naar toe … het blijft zo mooi …. Ff later zien we ze weer liggen, midden in de haven op een ponton. Maar wat zien we nu …. Hahah een zeeotter is lekker bezig om te eten. Hij duikt om wat schelpdieren op te vissen en gaat ze op zijn rug in het water liggend voor onze neus op peuzelen.

Het is een plaatsje dus uiteindelijk zijn we ook zo weer klaar met het plaatsje en gaan we terug naar Pismo Beach en daar werden we weer enorm verrast. Op de achtergrond zagen we nl. enkele walvissen. Regelmatig spuiten ze water omhoog en springen ze uit het water. Het is alleen zo ver weg en toch ook weer zo dichtbij. Ook dit is weer fantastisch om te zien.

Voldaan gaan we een hapje eten en een biertje drinken. Onze dierentuin heeft ons veel plezier beleefd. Morgen weer naar LA, kijken of Sylvia weer de grond gaat kussen als ze aankomt …


Reacties

Reacties

Judith

Hoop het niet, Syl? Heerlijk dat jullie zo genieten!!!!!

Sera

Wout, met jou is het ook lachen, gieren , brullen he. Ff kijken of Silvia de grond gaat kussen, wha....ha.......ha......ha.........

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!