Onze rondreis door Andalusië!

Op naar New York

Vandaag is het dan zover, na maanden van voorbereiden gaan we weer naar de USA. De vliegtijden zijn gunstig… om 13.30 uur bestijgen we het luchtruim. Dat betekent … gewoon uitslapen en op het gemakkie naar 020, deze keer in Els haar bakkie.

Na een heerlijk rustige vlucht, drie plekkies voor 2 personen, komen we met een halfuur vertraging om 16.30 uur plaatselijke tijd aan in New York. De douane ging ongebruikelijk snel, in 10 a 15 minuten stonden we al op Trumps grondgebied. Vorige keer duurde het zo’n 1,5 uur dus als dit het gevolg is van “America first” … “America first” …. dan ben ik gelijk voor meneer Trump.

Het huren van de auto daarentegen, duurde ondanks het feit dat we in Nederland al alles geregeld hadden ruim 1,5 uur. Uiteindelijke resultaat is wel een top suv ipv een mid suv. Wat een bak … een KIA SUV V6….. er kunnen 8 personen in.

Het eerste ritje is altijd even lastig. Je bent moe, een vreemde omgeving …. Een waanzinnig drukke weg…. Direct dwars door Manhattan in de spits, drukker kan je het niet hebben. Dat hebben we overleefd dus dan komt de rest ook wel goed. Het is voor ons gevoel al 4.00 uur ,s-nachts dus maar gelijk naar bed, morgen een drukke dag….

Reacties

Reacties

Sera

Je foto's en filmpje is ook leuk hoor Syl. En je verslag ook gelezen.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!