Onze rondreis door Andalusië!

Bilbao

Vandaag de laatste volledige dag, wat is het verschrikkelijk snel gegaan allemaal. Wat gaan we doen, we gaan een kleine stadswandeling maken. We hebben een paar hotspots op het oog en daar gaan we naar toe. Vanaf het hotel naar het centrum is ongeveer 1 km. Lopen, voornamelijk naar beneden …. Waar we geen rekening mee hebben gehouden is het zeer warme weer. Op het heetst van de dag wijst het kwik 38 graden aan, ga er maar eens aan staan in een stad….. maar goed, veel in de schaduw lopen, veel drinken en kleine stapjes ….

Aan het eind van de dag was dit goed voor ruim 17.000 stappen, ruim 14 km. Wat hebben we gezien? We zijn bij het Guggenheim museum geweest, heel veel Nederlanders gespot … waar die nu ineens vandaan kwamen?? En heel veel indrukken van mooie panden …. Maar de warmte overheerste, te weinig animo om heel actief te zijn.

Aan het einde van de middag ff terug naar het hotel, een soort van siësta gehouden om ’s-Avonds okselfris voor de laatste keer pintxos te gaan eten, leuk in zo’n authentieke Spaanse pintxos bar waar je op ieder moment de Muppets verwacht op te treden. Je had nl. een aantal balkonnetjes waar die twee oudjes zouden kunnen zitten en een leeg drumstel waar je Kermit achter verwacht ….

Na afloop met de taxi naar huis, we hebben meer dan voldoende kilometers in de benen en gaan moe maar voldaan slapen. Morgen staat alles in het teken van terug naar huis.

Iedereen weer bedankt voor het volgen en de reacties. We hebben het graag gedaan, met name omdat het een leuke herinnering aan deze vakantie blijft….

Reacties

Reacties

Iris

Goede reis terug!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!