Onze rondreis door Andalusië!

In en om Gijón

Nadat het gisteren flink heeft geregend is ook de temperatuur wat afgekoeld, de thermometer bleef deze ochtend op 20 graden steken en de zon was er alleen boven het wolkendek. Dit is dus een omweg om te vertellen dat het geen strandweer is. Terwijl we dat wel op de planning hadden staan, de laatste dagen een beetje relaxen aan het strand.

Bij onze zoektocht naar een alternatieve dagbesteding kwamen we uit op het unieke idee om een stadswandeling te gaan maken, zo gezegd zo gedaan. Ff de wandelschoenen erbij zoeken en gaan. Onderweg hoorden we dat Janet geslaagd is voor de rekentoets, dus het eerste terras was voor ons, we zijn altijd zo makkelijk over te halen ...… en we weten nu dus dat we op Janet kunnen rekenen…. SJAPOO!

Uiteindelijk hebben we weer een dikke 10.000 stappen verzet … en zijn we met de auto langs de kust gaan rijden, bij iedere plaats een andere uitzicht … zo mooi! Zo MOOI!!

We weten bij zo’n tocht dus niet waar we heen gaan en waar we uitkomen, dat levert ook wel eens wat hachelijke en hilarische momenten op … zo ook nu… we reden een weggetje richting strand dat ineens overging in een zandweg met een helling van wel 20 graden. We durfden het niet aan om verder te rijden, dus keren maar …. Maar ja de weg is 2m breed en de auto 3m lang. Dus even keren is er niet bij. In zijn achteruit dan maar tot bij een plekje waar een bewoner net met zijn auto bezig was. Daar is het iets breder, wel zo'n 3m. Dus ik keren … maar die kerel blijft stoïcijns aan zijn auto werken terwijl wij bijna tegen zijn (harige) bilspleet aan reden om te keren. Pfffff en gelachen dat we hebben. Ik heb er wel 10 minuten gestaan…

In de avond zijn we weer lekker gaan eten, we hadden vooraf geIezen dat er een steakhouse in de buurt was, dus dat wilen we wel eens ondervinden. We kozen voor een plankje met Tortos de Maiz, met allemaal verschillende toppings. We hadden nog wel gevraagd hoe groot die tortos dan wel niet waren, maar met de omvang die hij aangaf konden we er wel een van aantal op. Uiteindelijk komt er een plank, zo groot .... (zie foto) waarmee we een weeshuis konden voeden. ? We hebben er allebei 3 of 4 aangegeten, maar hebben er zeker 7 of 8 onbevlekt retour gezonden. Ze waren wel heerlijk trouwens .....?

Reacties

Reacties

Karin

Haha, je weet dat je nooit handen die een afmeting aanwijzen moet geloven :-)))

Miranda van Daele

Kon je gelijk die man zijn spleet niet harsen ???

Janet

Thanks!! Ik hoop dat je drankje gesmaakt heeft het zag er heerlijk uit.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!