Onze rondreis door Andalusië!

Niagara Water Falls

Vandaag weer iets van de bucketlist afvinken, een bezoekje aan de Niagara watervallen (je spreekt het uit als Viagra maar dan met een n). Na een kwartiertje rijden bereikten we de beruchte watervallen. Eerst even een goedkoop parkeerplaats zoeken voor $ 5.00 voor de hele dag ipv $ 20.00 waarover door iedereen wordt gesproken. Het is nog steeds maar een klein stukje lopen en dan zijn we er. We hebben een Niagara-pas gekocht voor $45.00 pp en mogen nu 5 onderdelen bezoeken. Als eerste kozen we voor een bootje dat bijna door de watervallen heen vaart. We kregen allemaal een poncho die we aan moesten trekken. Het bootje ging eerst langs de Amerikaanse kant en we werden maar een beetje nat. Was best wel indrukwekkend …. De watervallen zijn gemiddeld ruim 60 meter hoog en per seconde stroomt er zo’n 3 mln liter water over de rand.

Eenmaal terug gingen we met het natte lippen busje naar de andere kant van de watervallen. Daar kon je zowat door de Falls lopen. Om voorbereid te zijn kreeg je hier leensandalen en poncho’s. “Now the poncho’s make sense”. Je kon via een trap op verschillende niveaus door en langs de waterval lopen. Op het ergste stuk werd het vergeleken met de wind en neerslag tijdens een hurricane, zie foto …. Dan hoef ik verder iets meer te zeggen…

Aan het einde van de dag, ja we zijn de hele dag op en rond de watervallen geweest, zo mooi, indrukwekkend en toeristisch, zijn we via de Rainbow brug nog even naar de Canadese kant geweest. Qua uitzicht is het zeker mooier dus we hebben er goed aan gedaan.





Reacties

Reacties

Judith

OP de foto's zag het er waanzinnig uit!?

sera

Leuk Sylvia, ik ben jaloer
s. Jullie genieten er wel van, dat vind ik fijn. En het zal er zeker prachtig zijn. Ik hou van watervallen, altijd zo geweest.
En leuk zo'n verhaal te lezen erbij. Geniet ik ook een beetje mee, ha.......ha.......

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!