Onze rondreis door Andalusië!

Columbus

Nu de Hurricane is uitgelopen, is er weer plek voor mooi weer. Voor vandaag is er 24 graden voorspelt en voor morgen weer 29. Petje en zonnebrand dus maar weer meenemen. We zouden vandaag bij het plaatselijke basketbal stadion gaan kijken maar dat liep even anders….. daar aangekomen kon je voor $ 10.00 pp een ticket voor de 2 games van vanmiddag kopen. Ik begrijp het nu nog niet helemaal maar het schijnt dat de Columbus Clippers vandaag twee keer achter elkaar tegen Louisville moet spelen….

Dus eerst even de plaatselijke horeca bezoeken voor een lunch en een refill cola. Lekker op het terras in het zonnetje en dan om 13.30 uur zo langzamerhand naar het stadion. Je kijkt je ogen uit ….. het is een groot McDonald, BurgerKing en KFC bij elkaar. Een kleine cola is ruim 0,5 liter … afijn jullie kennen het recept inmiddels. Ook leuk om te zien dat er hele Amerikaanse gezinnen naar de wedstrijd toe gaan. Vanzelfsprekend nemen ze wat te drinken en eten mee, een volle AH-tas is, niets bijzonders. Vervolgens gaan ze zitten en eten, drinken, eten en weer drinken. Even later komt de man met popcorn, peanuts langs en dan kopen ze doodleuk nog een portie.

In zo’n honkbal stadion hangt eigenlijk niet zo veel sfeer. Behalve heel dwangmatig klappen als de stadionspeaker het aangeeft, gebeurt er eigenlijk niets. Maar ja, als je de Kuip gewend bent is al het andere al snel een ietsiepietsie minder. Ook de wedstrijd was niet om over naar huis te schrijven. De thuisploeg verloor met 7-1 en had slechts 3 honkslagen, ofwel weinig verheffend. Maar we hebben wel de hele middag ons vermaakt met het in zon zittend kijken naar Amerikanen. De tweede wedstrijd hebben wij overgeslagen. Was iets te veel van het goede geweest denk ik, de 1e duurde al ruim twee uur…… de tweede wedstrijd werd met 0-5 verloren, uiteindelijk dus een goede keuze om na de eerste wedstrijd weg te gaan.

Daarna weer even de plaatselijke horeca bezocht. Weer een lekker biertje op en Sylvia een kiwi-verdragend water. Daarna een keertje naar de Italiaan om Italiaans te eten….

Reacties

Reacties

Miranda

Ben gek op honkbal, een blauwe maandag nog verkering gehad met een speler van het Nederlands team, in Nederland zitten er hooguit 20 mensen op de tribunes, en je kan koffie kopen in een plastic bekertje, maar dat is al weer 30 jaar geleden ??

sera

Als je het maar naar je zin hebt, toch??!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!