Onze rondreis door Andalusië!

Onderweg naar Pittsburgh

Vandaag dus weer een reisdag, een dag waarop we traditioneel gezien niet zo gek veel beleven. We staan op, ontbijten wat en stappen dan in de auto. Onderweg even een break voor een bak koffie en ongeveer halverwege de afstand een wat grotere break om ff te rusten.

Toch is er wel het e.e.a. te vertellen. Zo gaan we deze keer van Ohio naar West-Virginia en zo weer naar Pennsylvania.toch weer drie staten op één dag. Je zou zeggen dat je het verder niet merkt, maar het gekke is dat het in Pennsylvania toch weer anders vergaat dan in de andere staten. In Ohio hadden we last van ‘das pech, das weg’ en van ‘dat was weer een beer’. Hier is het ‘is dat een hert dat onze weg verspert’? We hebben er een aantal langs de weg zien liggen. Er was zelfs een weg van 2 á 3 mijl waar om de 100 meter wel een paar dode dieren lagen…. Echt bizar.

In onze pauze zijn we naar een natuurgebied geweest, er was een strand waar niemand was. Vervolgens zijn we naar de haven geweest waar niemand was. In de lucht zag je alleen een aantal roofvogels rondcirkelen. Aan het einde van een lange aanlegsteiger zat een reiger die ons in de gaten hield. Als wij een stap zetten, zette hij ook een stap. Wij verwachten bij iedere stap dat er een clown uit een boot tevoorschijn kwam, maar aan het einde van de steiger zagen we geen clown. Als eerste vloog de reiger weg, later doemde uit de nevel de Amerikaanse versie op van ‘menne moat’, ‘soulmates’. We hebben nog zitten twijfelen om een ritje te maken …. Maar we moesten door naar Pittsburgh.

Aan het einde van de middag kwamen we aan in Pittsburgh, ook weer een hele verrassende stad. De stad ligt eigenlijk volledig tussen heuvels, hierdoor zie je tot 1 mijl voordat je er bent niet dat je een stad nadert. De stad wordt ook doorkruist door twee rivieren waardoor je een hoop bruggen en tunnels hebt. We hebben in een restaurantje boven op een heuvel gegeten met prachtig uitzicht op de stad…..

Reacties

Reacties

Sjonnie

Zo ver was ik niet ?

sera

Weer een duidelijk en leuk verhaal van jullie. Ik geniet dan mee. Gaan jullie nog naar Nashville, het countrygebied????

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!