Onze rondreis door Andalusië!

De dag van de waarheid - 2

Na wat korte ahhh, ohhhh en hmmmm’s gaan we de pier af. We hebben alles bij elkaar toch zo’n 1,5 uur in de volle zon staan wachten. Daar krijg je dorst van, dus eerst ff wat drinken. Aansluitend aan de pier heb je de boulevard, dus een terras hebben we zo gevonden. We wilden ons zo installeren zodat Harald en Janet met hun rug naar de pier zouden zitten, want daar moesten Iris, Sjoerd, Tessa en Dave vandaan komen. Wat verse jus de vitamine’s voor de dames en wat verse mojito’s voor de heren en de Gaaltjes konden even bijkomen van de schrik. Uiteraard even wat verhalen uitgewisseld over hoe het e.e.a. Nou echt gegaan was, welke listen wij hebben moeten verzinnen en hoe we al 1,5 jaar om de waarheid heen draaien.

Wat Harald en Janet natuurlijk niet wisten was dat Iris en Tessa nog ten tonele moesten verschijnen. Na een klein half uurtje, zij hebben ook eerst ff wat gedronken om de ergste zenuwen onder de knie te krijgen, zagen wij ze achter Harald en Janet opduiken. We hadden afgesproken dat ze hen zouden besluipen en hen zo dicht mogelijk zouden benaderen om het schrikeffect zo groot mogelijk te maken …. En dat is gelukt!

Op de foto kan je zien dat Harald en Janet nog helemaal niets doorhadden op het moment dat de kids vlak achter hen stonden. Toen ze zich eenmaal lieten zien was het terras te klein. Janet schreeuwde het uit en wel zodanig dat de buren op het terras eerst dachten aan een terroristische aanslag, daarna aan een brandalarm en tot slot aan een live uitzending van Robert ten Brink’s all you need is love. Dat het slechts ging om een familiehereniging was moeilijk uit te leggen aan de Grieken….

Nadat de eerste schrik er uit was kwamen de vreugdetranen, zowel Harald en Janet hielden het niet droog. De verrassing, blijdschap, schrik maakten langzaam plaats voor vragen waarbij de meest gestelde toch wel “hoe dan” was. Daar komen we later nog wel op terug. Nog maar snel even wat te drinken bestellen, die hebben we wel weer verdiend. Ondertussen was de gil van Janet ook te horen geweest in Kos en omstreken. John belde nl. Ook op om het bruidspaar te feliciteren.

Nadat eerst Sjoerd een auto heeft gehuurd zijn we met twee auto’s naar onze hotels gereden. Harald en Janet in hetzelfde hotel als wij. Sjoerd, Iris, Dave en Tessa in een hotel dat 25 meter verderop ligt. De balkons hebben rechtstreeks uitzicht op elkaar. Zo nu eerst ff wat drinken, eten en afkoelen in het zwembad….

’S-Avonds met z’n allen lekker naar het strand geweest om weer lekker te eten. Voetjes in het zand, muggen en strandvlooien op je benen maar daar maalt niemand over. Het gaat nog steeds over de verrassing van vanmiddag ….. na de heerlijke maaltijd rustig terug gelopen naar het hotel. Moe, voldaan het mandje in.

Reacties

Reacties

Judith

Geweldig!!!!? goed geslaagd??

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!