Onze rondreis door Andalusië!

Viva Las Vegas

Okay, we hebben uitgeslapen …. 07.30 uur wakker na nog steeds jetlag nachten. We hebben ontbeten …. Een kale bagel, pakje yoghurt en een beker koffie, tja Amerikanen ontbijten niet …. Dus wij moeten het er maar mee doen. Er staan / zitten ondertussen al zoveel lui weer te gokken, daar gaat wat geld doorheen zeg, en hoe ze er soms bij zitten …. Opvallend is ook dat er gewoon gerookt mag worden binnen….

Daarna even de haartjes kortwieken, haartjes wassen en huid klaarmaken voor brandende zon en dan gaan we op pad. Met de bus om de hoek van ons hotel naar het centrum. Het is warm, echt warm maar toch wel redelijk uit te houden omdat de luchtvochtigheid niet zo hoog is. Maar je moet niet met je blote voet op de straat gaan staan want je hebt gelijk een blaar onder je voet. We kennen allemaal wel dat we met 30 graden en blote voeten over een strand heen willen lopen? Dit is veel erger …… veel erger ……

We verbazen ons eigenlijk overal over … alle hotels hebben een gokafdeling. Dure hotels hebben winkels in hun complex als Luis beton, Prada, Rolex. Goedkopere hotels H&M en dat soort zaken. Overal lopen, liggen, slapen zwervers… Ruim 80% van alle Amerikanen heeft meer vet op de botten as ik en ze schamen zich er niet voor…. Soms zouden ze dat beter wel kunnen doen….

Vandaag zijn er ook wat feesten en het is er erg druk. Op het nieuws zagen we dat er 300.000 bezoekers in Las Vegas zijn… een recorddrukte. Wat hebben we allemaal gezien, klein Venetië, de Eiffeltoren, weddingcapels, het hotel van de enorme schietpartij twee jaar geleden…. Wat hebben we niet gezien??

Dat vertellen we morgen, want morgen is er nog een dagje Las Vegas.


Reacties

Reacties

Sjonnie

Slippers aan dan hoef je niet op de blaren te lopen ??

Sera

Fijne dag verder en tot morgen. enjoy a lot.

Petra

Ja dat contrast is erg groot, zei Bert ook al. En hotties pffff

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!