Onze rondreis door Andalusië!

Bryce Canyon National Park

Vandaag staat het volgende nationale park op het programma. Maar eerst nog een weetje….. voor ieder park betaal je zo’n $ 25 tot $ 35 entrée. Ik heb van een collega, die net terug was uit deze streek, een pas gekregen die zij gekocht had voor $ 80. Daarmee heb je onbeperkt toegang tot alle parken. Zo’n pas is een jaar geldig als hij is ondertekend. Omdat hij twee handtekeningen kan bevatten kan je hem doorverkopen of doorgeven aan iemand. Wij besparen hier zeker $ 100 tot $ 150 dollar mee …. We blijven Hollanders he ….

Op naar Bryce park …. Onderweg werden we verrast door de red canyon. Een prachtige canyon met allemaal rode rotsen, vandaar de goed gekozen naam red canyon. Een kleine rit, met een klein half uurtje zijn we er …. Maar uit niets blijkt dat we er al zijn. Als je op foto’s kijkt verwacht je prachtige rotspartijen maar wij zien alleen bos …. Huh ….. op achterhoofd krabbend kijken we naar elkaar … waar is het misgegaan ….. nou nergens want vanaf het 1e uitkijkpunt wisten we dat we wel goed zaten ….. ook hierbij geldt …. Kijk naar de foto’s want de schoonheid is niet te beschrijven …. En bij ieder uitkijkpunt is het weer anders maar nog steeds prachtig …. 

Om 17.00 uur begint het te betrekken en ontstaat er wat onweer. Dat onweer brand kan veroorzaken weten we maar als je ziet hoe grote branden er zijn geweest, talloze ha’s natuur zijn totaal verwoest. Dus snel de auto in want daar ben je veilig … Hahah….. in de auto bleek dat de temperatuur in enkele minuten was gedaald naar 15 graden …. Toen er weg reden en weer naar de zon reden steeg de temperatuur snel weer naar 27 graden. Op de terugweg reden weer terug door de red canyon, maar door de regen was het wet canyon geworden. En weer was het anders en nog mooier dan ’s-Ochtends. 

Nu ff snel een wasje doen want ik wil ook in de 2e helft van de vakantie een schone onderbroek en schone shirtjes dragen ….. 

De kamers naast ons in het motel zijn trouwens gehuurd door biker’s er staan 10 motoren en 1 auto …. Je hebt wel eens van die Amerikaanse films waar een motel in een verlaten dorpje het middelpunt wordt van een spraakmakende moordpartij …. Dat verwachten wij hier niet … maar als jullie niets meer van ons vernemen ……

Reacties

Reacties

Petra

Jeetje die bekers Haha. Enn je zou een dief van je eigen knip zijn als je het niet deed.
Hoe gaat het met syl dr pootje ondertussen

Au3

Foto's zijn super!!

Pedi

Die Fotos sind echt schön?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!