Onze rondreis door Andalusië!

Met gierende banden

Vandaag zijn we letterlijk met gierende banden weg gereden, weg van de schimmels en andere ongemakken. Onze eerste stop is het heilige Lourdes. Lourdes is best een leuke stad, alleen alles staat in het teken van het geloof. Alle souvenierwinkels verkopen kaarsen, maria-beeldjes en andere prullaria. We hebben rond gelopen, een schietgebedje gedaan (heeft niet geholpen want met 3-1 verloren) en ons handen in onschuld gewassen. Owwww nee, het was het heilige water .... we hebben er zelfs van gedronken, nu maar afwachten of het helpt. We zijn in ieder geval na een werkelijk prachtige rit door de Pyreneeën weer veilig terug in Spanje gekomen. Eenmaal thuis ff snel naar de F1 gekeken, ff snel want dit sloeg werkelijk nergens op ... maar wel 5 punten ingelopen ...

We zitten nu in Jaca in de Spaanse pyreneeën in een prachtig 4-sterrenhotel, ruime bedden, etc .... ff bijkomen van de Franse ellende.... ook Jaca is een heel gezellig plekje, veel mensen op straat, veel terrasjes, gewoon lekker .... Overdag was het hier 28-29 graden. In de avond koelt het af naar 18-20 graden, heerlijk. We gaan ff bijslapen en vergeten hoe we er de afgelopen dagen bijzaten ... ;-)

Reacties

Reacties

Judith

Kan me voorstellen dat je nu geniet van het 4 sterren hotel,maar voor ons was het andere zeer humoristisch, zagen de beelden erbij.
Veel plezier in Jaca

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!